HTML

Hitel infók bárlistásoknak

Információk és tévhitek: gyors hitel bárlistásoknak, személyi kölcsön fedezet nélkül, jövedelemigazolás nélkül, ilyesmi.

Friss topikok

Osztrák hitel - akár aktív BAR listásoknak is!

2011.01.15. 21:15 BAR listás

Aktív BAR listásoknak is van lehetőségük hitelfelvételre - ez pedig az osztrák hitel. Az ausztriai bankok általában nem vizsgálják hiteligényléskor a magyar BAR listát, így osztrák hitelt akár azok is kaphatnak, akiket a magyar bankok - aktív bárlistás státusz miatt - sorra elutasítottak.

Mi is az az osztrák hitel?

Az osztrák hitel egy jelzáloghitel, ezért az igényléshez elengedhetetlen az ingatlanfedezet, lehetőleg budapesti vagy megyeszékhelyen elhelyezkedő ingatlan. AZért hívják egyébként osztrák hitelnek, mert az egyik neves ausztriai bank folyósítja (már ha folyósítja).

A hitelbírálat során az igazolható jövedelem nem elsődleges szempont. Az ingatlanfedezet lehet akár a megvásárolandó ingatlan is.

Ez egy euró alapú hitel, összegét az ingatlanfedezet értéke és elhelyezkedése határozza meg. A minimális hitelösszeg 20.000 euró, maximális érték nincs meghatározva. A futamidő akár 20 év is lehet, emellett előtörlesztésre is van lehetőség.

Szólj hozzá!

Címkék: aktív bar bar lista ingatlanfedezet hiteligénylés bar listásoknak

A bejegyzés trackback címe:

https://hitel-barlistasoknak.blog.hu/api/trackback/id/tr612586526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása