HTML

Hitel infók bárlistásoknak

Információk és tévhitek: gyors hitel bárlistásoknak, személyi kölcsön fedezet nélkül, jövedelemigazolás nélkül, ilyesmi.

Friss topikok

Bar lista - hogyan tovább?

2011.01.17. 09:18 BAR listás

BAR listára kerülés esetén a legfontosabb, hogy mielőbb rendezzük a tartozást, mert később nehezebben fogunk hitelhez jutni. Ezen kívül nehezebb is lesz visszafizetni a késedelmi kamattal terhelt tartozásunkat. A késedelmi kamat a normál kamatoknál sokkal magasabb. Ha a lakásunkat jelzálog terheli, az a veszély is fennáll, hogy a bank érvényesítni a jelzálogjogát, így elárverezhetik a lakásunkat, ingatlanunkat.

Passzív BAR lista esetén több lehetőség is van hitelfelvételre. Passzív adós azt jelenti, hogy már rendezte a tartozását.

 

Először derítsük ki, hogyan kerültünk a BAR listára. Ezt megtehetjük  egy ügyféltudakozvány kitöltésével a bankunkban, ahol a hiteltörlesztési késedelmünk fennáll. A lekérdezés évente egyszer mindenkinek ingyenes.

Az is fontos, hogy mekkora összeggel és mennyi ideig maradtunk el a hiteltörlesztéssel. A BAR listára az kerülhet fel, aki a minimálbérnek megfelelő összeggel több, mint 90 napon át késik a hiteltörlesztéssel.

Nem csak banki hitellel, hanem hitelkártyával, áruhitellel és lízingtartozással is fel lehet kerülni a listára. Ha késünk a hiteltörlesztéssel, célszerű inkább átütemezést, futamidő-módosítást vagy átmeneti hjalasztást kérni a banktól.

 

 

1 komment

Címkék: bar lista hiteligénylés bar listásoknak

A bejegyzés trackback címe:

https://hitel-barlistasoknak.blog.hu/api/trackback/id/tr932589579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erika Mihályi 2012.12.06. 11:19:55

Aktív bar listás kaphat-e gyors kölcsönt? 200.000Ft-ot szeretnénk felvenni sürgősen.
süti beállítások módosítása