HTML

Hitel infók bárlistásoknak

Információk és tévhitek: gyors hitel bárlistásoknak, személyi kölcsön fedezet nélkül, jövedelemigazolás nélkül, ilyesmi.

Friss topikok

Aktív és passzív BAR lista...

2011.01.13. 22:37 BAR listás

... halljuk nap, mint nap. De mit is jelentenek ezek?

Aktív BAR lista

Abban az esetben beszélünk aktív BAR listás státuszról, ha meglevő, nem rendezett hiteltartozásunk van.

Passzív BAR lista

A hiteltartozásunk rendezése után passzív BAR-listás státuszba kerülünk, aminek az elévülési ideje öt éve - a rendszer öt évig tartja nyilván, hogy valaha aktív BAR listásak voltunk.

Hiteligénylés aktív és passzív bárlistás státusszal

Jelenleg aktív BAR listásként gyakorlatilag lehetetlen hitelhez jutni! Passzív BAR-osként van erre lehetőség: a hiteligénylés feltétele általában egy jelzáloggal terhelhető ingatlan és/vagy egy "tiszta" (azaz nem BAR-os) adóstárs bevonása.

Fontos: ha aktív BAR listás vagy, minél előbb rendezd hiteltartozásod, hogy minél előbb passzír báros státuszra válts. Passzív BAR-os hiteligénylésnél sok esetben figyelembe veszik azt is, hogy mennyi ideig voltál aktív BAR-os.

Szólj hozzá!

Címkék: aktív bar bar lista passzív bar hiteligénylés bar listásoknak

A bejegyzés trackback címe:

https://hitel-barlistasoknak.blog.hu/api/trackback/id/tr572582308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása